Salsa d'alvocats

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • La part blanca de tres porros
  • Quatre alvocats
  • Mig litre de nata líquida
  • Sal
  • Nou moscada en pols
  • Oli d'oliva
  • Maizena (si cal)
  • Brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)

10 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una batedora elèctrica
Un colador fi
Una llengua de goma
Un atuell amb tapa
Un batedor de varetes
Un cassó mitjà

Elaboració

Primerament, en un cassó amb un raig d'oli d'oliva sofregim els porros picolats i quan ja són ben daurats, hi afegim els alvocats pelats i tallats a trossos menuts salpebrats i amb un polsim de nou moscada.
Seguidament, afegim un cullerot de brou i la nata líquida, i deixem que arrenqui el bull a foc baix durant quinze minuts, i tot seguit, passem la batedora elèctrica, ho colem amb el colador fi i ho passem en el cassó on acabarem de fer la salsa.
Amb el foc baix, anem remenant la salsa amb el batedor de varetes, ho corregim de sal i d'espessor si cal, i un cop feta la salsa, la fiquem en un atuell amb tapa i la guardem a la nevera fins que ens faci falta.

1h 10min

Notes

Aquesta salsa, és molt adient per: amanides, peixos i carns.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2120 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: