Crema catalana amb cireres confitades i ametlles caramel·litzades

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Sis cassoletes de terrissa de mida per crema catalana
Un bufador
Una safata metàl·lica amb un paper sulfurat
Un bol de vidre mitjà

Elaboració

Primerament, en un bol mitjà, barregem el granet d'ametlles juntament amb el sucre i ho fiquem damunt el paper sulfurat en la safata per anar al forn, i ho enfornem a 180º, tot remenant-ho de tant en tant, fins que tot el conjunt estigui daurat, i ho reservem.
Seguidament, fem la crema catalana com explico a la meva recepta, i un cop feta la repartim en les cassoletes i deixem que refredi una mica.
Quan encara són tèbies, clavem fins a la meitat cinc cireres per cassoleta, ho espolsem amb sucre pel damunt, i amb l'ajud del bufador ho cremem.
Seguidament, espolsem les cremes amb les ametlles caramel·litzades pel damunt i ja les podrem servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se