Pomes al forn farcides amb crema pastissera
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis pomes grosses del tipus "golden"
- Crema pastissera (la podeu trobar a les meves receptes)
- Sis cireres vermelles confitades
- Vi blanc
- Sucre
- Conyac
Utensilis
Una safata refractària gran
Una safata gran de porcellana blanca
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Un estri per buidar fruites
Elaboració
Primerament, agafem les sis pomes, i amb l'ajud de l'estri per buidar fruites, les buidem i amb l'ajud d'una puntilla fem un xamfrà a la part de dalt de les pomes.
Seguidament, les fiquem ben dretes a la safata refractària, omplim els forats de les pomes amb força sucre, les reguem amb un raig de conyac, i desprès les reguem amb força vi blanc pel damunt, i les enfornem a 180º, fins que veiem que ja són cuites, i les reservem.
Mentre es couen les pomes, fem la crema pastissera com explico a la meva recepta, i deixem que refredi.
Un cop les pomes, ja són mig fredes, les fiquem a la safata de porcellana, i amb l'ajud de la mànega pastissera amb el broc rissat, les omplim amb la crema pastissera, i les rematem amb una cirera vermella confitada al cap d'amunt, i ja les tenim lletes per servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina de les postres Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2608 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.