Pomes al forn farcides amb crema pastissera

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis pomes grosses del tipus "golden"
  • Crema pastissera (la podeu trobar a les meves receptes)
  • Sis cireres vermelles confitades
  • Vi blanc
  • Sucre
  • Conyac

Utensilis

Una safata refractària gran
Una safata gran de porcellana blanca
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Un estri per buidar fruites

Elaboració

Primerament, agafem les sis pomes, i amb l'ajud de l'estri per buidar fruites, les buidem i amb l'ajud d'una puntilla fem un xamfrà a la part de dalt de les pomes.
Seguidament, les fiquem ben dretes a la safata refractària, omplim els forats de les pomes amb força sucre, les reguem amb un raig de conyac, i desprès les reguem amb força vi blanc pel damunt, i les enfornem a 180º, fins que veiem que ja són cuites, i les reservem.
Mentre es couen les pomes, fem la crema pastissera com explico a la meva recepta, i deixem que refredi.
Un cop les pomes, ja són mig fredes, les fiquem a la safata de porcellana, i amb l'ajud de la mànega pastissera amb el broc rissat, les omplim amb la crema pastissera, i les rematem amb una cirera vermella confitada al cap d'amunt, i ja les tenim lletes per servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2608 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: