Pollastre amb poma
Ingredients
- Pollastre tallat a octaus
- Ceba
- Porro
- Pastanaga
- Poma Golden
- Panses i pinyons
- Canyella i nou moscada
- Sal i pebre
- Oli denominació Siurana
- Mantega
- Vi ranci o blanc
- Brou
Elaboració
Tallem la ceba, el porro i la pastanaga, a rodanxes, i ho posem tot a sofregir en una cassola. Quan ja ho tenim una mica sofregit hi afegim el pollastre salpebrat.
Mentre comença a coure, tallem la poma a quarts i la laminem per sobre el pollastre. Aquí hi posem la nou moscada en pols, un o dos branquillons de canyella, un got de vi i brou.
A part daurem, amb una mica de mantega i oli, els pinyons. Quan ja els tenim dauradets hi afegim les panses una estona i ho aboquem tot per damunt la cassola on tenim el pollastre.
Deixem que cogui a foc lent. Podem deixar reposar el rostit uns 15 minuts, vigilant que no es refredi, abans de servir-lo.
Comparteix aquesta recepta: