Pollastre amb poma

Ingredients

Elaboració

Tallem la ceba, el porro i la pastanaga, a rodanxes, i ho posem tot a sofregir en una cassola. Quan ja ho tenim una mica sofregit hi afegim el pollastre salpebrat.
Mentre comença a coure, tallem la poma a quarts i la laminem per sobre el pollastre. Aquí hi posem la nou moscada en pols, un o dos branquillons de canyella, un got de vi i brou.
A part daurem, amb una mica de mantega i oli, els pinyons. Quan ja els tenim dauradets hi afegim les panses una estona i ho aboquem tot per damunt la cassola on tenim el pollastre.
Deixem que cogui a foc lent. Podem deixar reposar el rostit uns 15 minuts, vigilant que no es refredi, abans de servir-lo.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se