Morro de porc a la brasa amb mongetes del ganxet

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Preparem la barbacoa amb llenya d'alzina.
Col.loquem el morro ben estès a la graella de la barbacoa. Li posem sal i pebre. Cal fer-lo amb la graella alta, molt lentament i donant-li voltes molt sovint. Així, ens quedarà cruixent. Quan estigui torrat per les dues cares, el traiem i trossegem al gust.
El podem acompanyar amb mongetes del ganxet comprades cuites amb trossets de cansalada viada.
Les mongetes les servim a part.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se