Salsa de romaní

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Utensilis

Un cassó gran
Un colador fi
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Un atuell de plàstic amb tapa

Elaboració

En un cassó gran amb un raig d'oli d'oliva, sofregim el porro i quan ja està transparent, afegim les branques de romaní i el brou de pollastre, i ho fem bullir durant mitja hora.
Seguidament, amb un colador fi, ho passem en un cassó mitjà, on acabarem de fer la salsa.
Ho fiquem a foc baix, anem remenant amb el batedor de varetes, corregim de sal, i seguim remenant fins aconseguir una salsa fina i homogènia, i si cal espessir-la, hi afegim una mica de maizena amb un rajolí d'aigua freda.
Un cop feta la salsa, la guardem en un atuell de plàstic amb tapa, a la nevera fins el moment de fer-la servir.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se