Broquil de luxe

Els bròquils o bròculs, són plantes comestibles de la mateixa espècie que la col. Segons les zones dialectals en alguns llocs es diu bròquil verd i bròquil blanc (coliflor) mentre en altres zones la paraula bròquil només es refereix al bròquil de color verd. La coliflor (blanca) i el bròquil (verd) són de la mateixa varietat.

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bullim el bròquil amb aigua i sal, i mentrestant posem a bullir també els ous, i les patates també, tot per separat, cada cosa en un casso diferent, el bròquil que ens quedi al dente.
Un cop tinguem el bròquil bullit, l'escorrem be i el trossegem i reservem en un bol.
Després escorrem també les patates i les posem en el bol amb el bròquil.
Després agafem els ous durs i trossejats, els afegim al bròquil i patates. Tallarem els alls ben fins i la ceba a juliana i la saltejarem fins que estigui daurada, hi afegim la botifarra esparracada i el julivert ben triturat, hi donem unes voltes i ho barregem be, amb la resta, en compte a no trencar massa el bròquil i les patates, i un cop barrejat ho posem en una plata de forn, que sigui ample, de manera que la capa de barrejat quedi amb poc gruix.
Empolvorem per sobre amb formatge ratllat i posem al forn una estona a gratinar.

1h 20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se