Vinagreta de mostassa de Dijon

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Utensilis

Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes
Un biberó de plàstic

Elaboració

En un bol de vidre fiquem: un pessic de sal i pebre negre, el suc de mitja llimona, un bon raig de vinagre de sidra, dues cullerades de mostassa de Dijon, i tot seguit ho remenem amb el batedor de varetes tot afegint-hi oli d'oliva, fins que tinguem la quantitat de vinagreta desitjada.
Un cop feta, ja la podrem guardar en el biberó de plàstic fins que la necessitem fer servir.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se