Pollastre al gruyere
Ingredients
- 1 pollastre
- 100 grs. de mantega
- 1 got de conyac
- 200 grs. de formatge gruyere ratllat
- 1 salsa beixamel
Elaboració
Primer talleu el pollastre en octaus.
Poseu la mantega a la cassola i a continuació el pollastre amb foc viu uns tres minuts per cada costat.
Abaixeu el foc i deixeu-lo fer. Al cap de uns vint minuts poseu el conyac en un pot i escalfeu-lo, amb una cullera flamajeu-lo i amb precaució tirar-ho damunt del pollastre, que es flamejarà tot, quan s'acabi l'alcohol, s'apagarà, deixeu-lo una estona mes que es vagi fent.
A continuació poseu el pollastre en una safata que pugui anar al forn.
El suc del pollastre no li poseu tot, perquè si no, seria massa oliós.
Feu una beixamel ni clara ni espesa, que estigui bé, i tireu-la per sobre del pollastre. després posar el formatge de gruyere per sobre i a dins del forn per gratinar-lo.
Comparteix aquesta recepta: