Provolone al forn

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

Dificultat:

Valoració:

1 racions

Utensilis

Una cassoleta de terrisa i un forn.

Elaboració

Prenem una cassoleta de terrissa mes o menys de la mida de la rodella de formatge . Posem un fondo de tomata a la cassoleta ; i posem vi blanc ; i depres i posem la rodella de formatge ; sense que la cobreixi del tot. Escampem per sobre ; julivert picat , orenga picat i romaní picat. Posem al forn a coure lentament i a mitja potencia. Servirem en la mateixa cassoleta , acompanyat de llesca de pa torrat.

30min

Notes

Dependrá el temps de la recepte dels gruix de la rodella de formatge que triem.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se