Flam de cafè a l'olla de pressió

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Caramel:

4 racions

Elaboració

Bat els ous amb el sucre, fins que la barreja es torni blanquinosa.
Posa a escalfar la llet amb les llavors de vainilla fins que comenci a bullir.
Aparta del foc, separa la pell de llimona i afegeix el cafè.
Aquesta barreja es va afegint a poc a poc als ous batuts sense deixar de batre perquè no es quallin per la calor.
Caramel·litza un motlle o motlles individuals, amb caramel líquid.
Un cop caramel·litzat el motlle, omple amb la crema preparada, tapa amb paper d'alumini, introdueix, a l'olla exprés ràpida i cuina durant 12 minuts.
Passat el temps de cocció prova si queda ben cuinat, punxant amb un escuradents.
Si surt net, ja està llest.
Deixa refredar a la nevera un parell d'hores i al moment de servir treu del motlle.
Per desemmotllar un flam sense que es trenqui ha d'estar molt fred.
Són millors per desemmotllar els motlles d'acer que els de silicona.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se