Flam de llimona

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Ratlla la pell d'una llimona i reserva.
Escalfa la llet i quan arrenqui el bull, retira del foc.
Bat els ous i els rovells juntament amb el sucre, la ratlladura reservada, el suc de les 2 llimones i la maizena dissolta en una mica d’aigua.
Sense deixar de remenar, afegeix de mica en mica i lentament la llet.
Cobreix la base dels motlles amb una mica de caramel líquid i agrega la preparació anterior.
Cou en el forn al bany maria a 180 graus fins que hagi quallat. Un cop els motlles, retirats del forn deixa refredar a temperatura ambient i després reserva a la nevera fins al moment de servir.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se