Tatin de poma

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

-Posar la mantega i el sucre en una paella que pugui anar al forn.
-Caramel·litzar fins que agafi un color daurat.
-Col·locar dins la paella la poma tallada a grills ben apretats, la vainilla en pols i deixar-ho coure uns 15 minuts.
-Deixar refredar una mica i redistribuir la poma de forma que no quedin forats.
-Tallar un cercle de pasta de full uns 3 cm més gran que el diàmetre de la paella. Posar-la sobre la poma i punxar-la per evitar que pugi.
-Coure 25 minuts al forn a 180º, fins que quedi daurat.
-Deixar refredar 5 minuts i desemmotllar capgirant la paella.
-Servir tebi acompanyat de nata líquida mig muntada.
*Encara que us quedi una mica "desmanegada", no patiu...serà bona igual;)

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se