Carpaccio de carbassó amb olivada i formatge de cabra

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Tallem el carbassó a rodanxes molt fines i el posem en un plat.
A sobre hi posem una mica d'olivada
Hi esmicolem el formatge de Cabra per sobre.
Piquem les ametlles torrades, no molt fines i també les tirem per sobre.
Posem una mica de rúcula i els tomàquets cherry tallats per la meitat.
Ho amanim amb oli d'oliva, una mica de reducció de vinagre de módena i ho salem amb sal en cristall.

10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se