Flors de carbesso arrebossades

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un bol, una paella, unes pinces de cuina i paper de cuina.

Elaboració

Agafem un bol i fem una pasta D´arrebossar , amb : farina i llet , aromatitzat amb canyella. Quant aconseguim una pasta homogènia i sense cap grumoll , i arrebossem les flors de carbasso  i les fregim en una paella amb oli abundant molt calent. Quant siguin daurades , les deixem escórrer sobre de paper de cuina i les servim empolvorades amb sucre.

45min

Notes

No leshem de fregir massa,si ens passem es posen dures.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se