Crep de cereals i llegums
Barreja equilibrada (proteïnes cereals=proteïnes llegums) -- sense sal
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Crep
Recepta per microones
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Cereals:
- 20g Arròs integrali
- 18g Blat de Moro
- 18g Ordi
- 15g Sègol
- 15g Blat
- 14g Civada
- 12g Fajol
- 112g Total Cereals
Llegums:
- 19g Cigró
- 16g Llentia
- 18g Mongeta blanca
- 53g Total Llegums
Total:
- barreja farina 165g
3 racions
Elaboració
Cuita, dos sistemes:
1 - De 4.5 vegades el pes en aigua, barrejar-ho bé.
Paella antiadherent (treure mànec) al forn 40 minuts 230º (depenen quantitat, forn, mida paella..). Resultat: pes final cuit 524g, consistència tipus confitura codony molt espès.
2- Microones combinat: 360g aigua + 165g farina, 600W, 9 minuts. Safata de vidre de 30cm, base safata amb paper de forn. Resultat: pes final cuit 398g, consistència tipus crep molt uniforme. Cuita més ràpida, implica més saludable
12min
Notes
Substitueix als cereals (pa,arròs, etc.) i també substitueix als llegums ( cigrons, llenties, mongeta seca). Aquest plat forma part del menú diari en tres àpats (com seria el pa en molt menús). El menú setmanal complert és aquest: https://photos.app.goo.gl/Wx5cqvj5QeLQz3DK7
https://drive.google.com/open?id=1rJ_KwfNuyYnD9V5grlHTSR3ZqQeJL7yz
Etiquetes: Farinàcies Vegetarià Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1842 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.