Lluç guisat amb bolets i patates

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per al fumet:

3 racions

Elaboració

1. Comencem fent un bon sofregit amb les verdures indicades per al fumet. A continuació hi afegim les espines de peix, cobrim d'aigua, posem una mica de sal i llorer i deixem coure a foc lent durant 20 minuts. Un cop fet el fumet colem i reservem.
2. En una cassola hi tirem la ceba i el pebrot vermell.
3. Seguidament hi afegim les patates pelades i tallades a daus petits (també les podem fer a daus grans si ho preferim).
4. Incorporem la farina i el pebre vermell i refoguem un minut.
5. Cobrim amb el fumet, afegim els pèsols i cuinem uns 20 minuts depenent de la mida de tall de la patata, als 10 minuts posarem el lluç i els bolets perquè quedi tot al seu punt just.
6. Afegim el lluç i els bolets i tapem. Deixem cuinar uns 8-10 minuts fins que el lluç estigui fet. També dependrà de la mida dels talls, per la qual cosa ho anirem controlant.

Notes

La recepta original seria amb cloïsses que s'han substituït per bolets, i inclouria caps de gambes per al fumet que s'han exclòs. D'aquesta manera la recepta és kosher.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se