Peus de porc amb naps negres i cigrons

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Pelem els naps, els tallem a rodanxes i els bullim uns 10 minuts amb aigua i sal.
Els escorrem i reservem.
Mentre couen els naps, fregim els peus en una cassola amb un bon raig d’oli.
Quan estiguin rossos els traiem i reservem.
Fem el sofregit a la mateixa cassola: primer la ceba, tallada petita i l’all.
Quan sigui transparent, hi afegim el tomàquet ratllat amb les olives tallades a rodanxes.
Ho salpebrem i remenem bé.
Hi afegim els naps i els cigrons. Ho remenem bé. Rectifiquem de sal i pebre.
Per acabar, posem el peus a la cassola amb el sofregit, naps i cigrons.
Ho cobrim amb el brou. Deixem faci xup-xup, a foc molt baix, uns 10 minuts.
Ja es pot servir el plat.

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se