Saltat de col llombarda i pastanaga

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Tallem la mitja col llombarda per la meitat, després en juliana i finalment, més petita.
La rentem i assequem bé.
Pelem i tallem la ceba a quadradets i també, les pastanagues.
Escalfem una paella gran amb una cullerada d'oli d'oliva. Hi afegeix la ceba i la cuinem fins que comenci a ser transparent. A continuació, hi posem la llombarda i la pastanaga tot tallat petit.
Ho remenem bé. El volum de la llombarda, a mesura que es vagi cuinant menguará.
Passats uns minuts hi afegim l'aigua, el vinagre de poma, la sal i el comí.
Baixem el foc a mitjà-baix i ho deixem coure uns 30 minuts, de tant en tant ho remenem.
Ja es pot servir, calent o a temperatura ambient.

55min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se