Faves i pèsols a la catalana

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola amb una mica d'oli, fregim la cansalada viada tallada a trossets petits.
Un cop tenim la cansalada enrossida, hi afegim la ceba i els alls tot tallat molt petit i ho salpebrem.
Hi afegim el tomàquet ratllat i deixem que tot junt sofregeixi uns 10 minuts.
Hi afegim les faves, els pèsols, la menta, la branqueta de farigola i el brou just que ho cobreixi.
Rectifiquem de sal, hi posem els trossos de botifarra negre i tapem la cassola.
Ho deixem coure a foc baix, uns 20 minuts.
Abans de servir remenem i retirem les herbes.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se