Niu de patata amb ou ferrat i bisbe negre

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:

Ingredients

1 racions

Utensilis

Motlles per fer nius de patates
Una paella mitjana
Una espàtula plana metàl·lica

Elaboració

Primerament, fem els nius de patata tal com explico a la meva recepta, i un cop fregits els anem posant en el centre da cada plat, on els servirem. Tot seguit, fem un ou ferrat, i un cop fregit, el posarem damunt el niu de patata, i per acabar el plat, agafem el tall de bull, els passem per farina, i amb el foc baix, el sofregim dos minuts (un minut per cada banda), i amb l'espàtula plana el posem damunt de l'ou ferrat, i ja el tenim a punt per servir a taula.

45min

Notes

Aquesta recepta la fem per un comensal, però podem fer tants plats, com persones seguin a taula.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se