Nius de patata amb boles de pera saltades

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Quatre motlles per fer nius de patata
Una paella fonda
Un estri per fer boles de fruita
Una aranya de filferro
Una safata metàl·lica plana amb un paper de cuina

Elaboració

Primerament, fem els nius de patata com explico a la meva recepta, i un cop estan fregits i daurats, els traiem de la paella i els reservem en una safata plana amb un paper de cuina per treure l'excés d'oli.
A part, amb l'estri per fer boles, fem 32 boles de pera, i les posem en una paella gran, amb mantega, i les anem saltant a foc baix, fins que les tenim toves i daurades, i amb l'aranya de filferro en posem vuit en cada niu, i ja les tenim preparades per servir com a guarnició, o com aperitiu.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta, a part de ser una bona guarnició, també pot ser un aperitiu.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se