Pa artesanal

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Primer agaferem un bol gran i posarem els 400 g de farina. Al mig i farem un forat i posarem l'aigua tevia mes la llevadura i per la vora la sal, amb una cullera sopera es remena la pasta fins que estigui ben barrejada.
Un cop tenim la massa ben barrejada l'abocarem en una superfície plana i la treballerem amb les mans fins que estigui ben consisten. Farem una bola i comensarem a estirar-la per treballar-la, amb una mà l'aguantem i l'altre la estirem donant-li boltes sobre ella mateixa; després farem una bola, agafarem un recipient i el cobrirem amb oli, un cop tnguem l'oli ben repartit posarem la massa dins i la teparem perquè fermenti.
Passat una 1 hora i 30 minuts tirarem la masa sobra la superfície i la estirarem poc a poc, li donem forma d'una baguet, finalment les baguets les ficarem en una llauna que tingui un paper vegetal.
Al acabar s'ha de ficar al forn i ha d'estar precalantat a 250 graus.
Treurem el pa al cap de 35 min tot i que depenent del forn pot variar.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se