Boles de Ricotta

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

3 racions

Utensilis

Un bol i un morter .

Elaboració

Rentem i piquem ben fi el julivert ; i el reservem. Pelem i mat-xaquem els pistatxos i els reservem també. En un recipient , i posem el formatge , el julivert , una mica de sal i una mica de pebre i triturem tot fins a tenir una pasta fina. Agafem la pasta aquesta ultima i , fem boles i , les arrebossem amb el pistatxo triturat que hem reservat al principi de tot. Un cop fetes las boles les posem a la nevera una hora com a mínim , abans de servir

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se