Migas Manchegas

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Ciudad Real
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 1pan del día anterior
  • 1/4 quilo de chorizo
  • 1/4 quilo de panceta
  • ½ quilo de bacalao
  • Un vaso de aceite de oliva aprosimado
  • Un vaso de agua aprosimado
  • Una cabeza de ajos pelados

Utensilis

PALETA DE ALUMINIO o de hierro,PAELLERA DE HIERRO,

Elaboració

Picar las migas muy finas y humedecerlas con agua. Freir la panceta y el chorizo y también el bacalao y también los ajos y reservarlo. En el aceite que se ha frito los ingredientes retiral un poco de aceite si es mucho y poner un poquito de agua y a continuación las migas y picarlas con la paleta durante unos 20 minutos luego incorporar los ingredientes y darles unas vueltas.
A comer con un buen vino los adultos y los pequeños con un vaso de leche.

45min

Notes

Servir en platos y acompañar con un vaso de vino y para los peques un vaso de lache.

Que aproveche


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1959 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Una recepte que he menjat varies vegades, però mai he vist com les feian.Està molt be, felicitats.
Rosa Viladecans diu:
Me encantaria probarlas,tienen una pinta buenisa, haber si algun dia podemos hacerlas. Rosa. adeu
Isidra Madrid Parralejo diu:
Muchas gracias en mi casa las hacemos muy a menudo.
Mi padre las hacia muy buenas en el fuego a tierra.
En verano se pueden hacer con otros ingredientes mas bajos en calorias
Ares Bonamusa diu:
Isidra jo també les he tastat i m'han agradat moltíssim, la cuina de la manxa m'encanta.


Ares

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: