Cuixa de pollastre al cava
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Espanya → viladecans
Dieta: macrobiòtica
Estació: estiu
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 8 cuixetes de pollastre, una ceba, dues cullerades de mantega, una o dues cullerades de farina, una pastanaga, 100g de mongetes verdes, 450 ml de cava, oli, sal i pebre.
- Escuchar
- Leer fonéticamente
- Diccionario - Ver diccionario detallado
4 racions
Utensilis
Cassola cullera de fusta
Elaboració
1 ª Escalfa la mantega amb una mica d'oli en una cassola i ofegar la ceba picada i les cuixes de pollastre durant 10 minuts a foc suau.
2 º Afegeix la farina dissolta en una mica d'aigua i donar-li unes voltes, aboca el cava i salpebreu.
Tapa la cassola i deixa bullir uns 25 minuts més.
Mentre trosseja les mongetes i pela les pastanagues i talla a daus.
3 ª Afegeix les verdures i deixa bullir uns 10 minuts més, si fos necessari afegeix una mica de brou.
4 ª Serveix el pollastre acompanyat de les verdures i la salsa.
Escuchar
Leer fonéticamente
Diccionario - Ver diccionario detallado
50min
Notes
SUGGERIMENT: pot substituir el cava per cervesa o sidra.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1853 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.