Trufes pastisseres
Categoria:
Estació:
Ingredients
- 200 grams de xocolata de vainilla (negra)
- 1 ó 2 rovells d'ou
- 100 grams de mantega
- 150 grams de nata
- 3 cullerades de sucre
- 2 cullerades d'aigua
- 150 grams de fideus de xocolata
Elaboració
Poseu en un cassó 200 grams de xocolata, juntament l'aigua i el sucre, al bany maria; deixeu que quedi ben desfet.
Traieu-ho del foc i afegiu-hi els rovells d'ou; remeneu-ho amb un petit batedor i torneu-ho a posar al foc, sense deixar de remenar fins que arrenqui el bull i llavors traieu-ho del foc.
Deixeu-ho refredar una estona i aleshores poseu-hi la mantega; quan ja estigui ben barrejat deixeu-ho refredar completament i llavors podeu afegir-hi la nata. Poseu-ho a la nevera Si es té pressa al congelador), i deixeu-l'hi fins que prengui la consistència desitjada.
Comparteix aquesta recepta: