Trufes pastisseres

Ingredients

Elaboració

Poseu en un cassó 200 grams de xocolata, juntament l'aigua i el sucre, al bany maria; deixeu que quedi ben desfet.
Traieu-ho del foc i afegiu-hi els rovells d'ou; remeneu-ho amb un petit batedor i torneu-ho a posar al foc, sense deixar de remenar fins que arrenqui el bull i llavors traieu-ho del foc.
Deixeu-ho refredar una estona i aleshores poseu-hi la mantega; quan ja estigui ben barrejat deixeu-ho refredar completament i llavors podeu afegir-hi la nata. Poseu-ho a la nevera Si es té pressa al congelador), i deixeu-l'hi fins que prengui la consistència desitjada.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se