Perdiu a l'agridolç
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya
Estació: hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Una perdiu
- Una ceba laminada
- 6 alls
- Oli
- Sal
- 6 cullerades soperes de sucre
- Un gotet de vinagre
- Un gotet de vi ranci
4 racions
Utensilis
Cassola de terrissa.
Elaboració
Es posa la cassola de terrissa al foc.
S'hi tira l'oli.
Es posa la perdiu trossejada amb sal, i es deixa rossejar.
Es tira la ceba laminada i es deixa que faci xup-xup amb el vi ranci.
Posem el vinagre i el deixem fins que se'l begui.
I finalment s'hi tira el sucre que haurem cremat amb una paella i es continua remenant durant uns tres minuts.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3328 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.