Coc ràpid amb poma
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 ous
- 1 iogurt
- 1 got d'oli (fent servir l'envàs del iogurt)
- 2 gots de sucre
- 3 gots de farina
- 1 sobre de llevadura
- 1 poma
- Essència de llimona (o ratlladura de llimona)
8 racions
Elaboració
Es separen les clares i es munten, i es reserven per posar-les al final.
Es posen els rovells, el sucre, l'oli, el iogurt, i l'essència de llimona en un bol i és mescla tot.
Després posarem la farina i la llevadura. Continuarem remenant.
Al final de tot, posarem la poma trossejada i les clares muntades.
Es posa al motlle i ho posem al forn durant 45 min. a 180ºC.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7528 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.