Tiramisú

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Un motlle rectangular petit

Elaboració

Munteu la nata amb dues cullerades de sucre.
Remeneu el mascarpone amb dues cullerades de sucre, afegiu-hi la nata, cullerada a cullerada, i barregeu-ho amb cura i amb moviments envolupants.
Dissoleu el cafè amb el sucre restant i l'aigua, aboqueu-ho en un plat fondo i suqueu-hi els melindros.
Quan estiguin ben xops, escorreu-los presionant-los i col·loqueu-los per capes al motlle, intercalant-hi capes de la barreja de mascarpone.
Acabeu amb una capa de crema de mascarpone i, quan ho serviu, empolvoreu-ho amb el cacau per sobre.

30min

Notes

Aquest tiramisú s'elabora sense ou perquè així s'allarga la seva conservació.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se