Tiramisú
Categoria:
Tipus de plat: Pastís
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 160 de nata per a muntar
- 160 grams de mascarpone
- 5 cullerades de sucre
- 2 cullerades de cafè soluble
- 200 ml d'aigua
- 8 melindros
- 2 cullerades de cacau en pols
Utensilis
Un motlle rectangular petit
Elaboració
Munteu la nata amb dues cullerades de sucre.
Remeneu el mascarpone amb dues cullerades de sucre, afegiu-hi la nata, cullerada a cullerada, i barregeu-ho amb cura i amb moviments envolupants.
Dissoleu el cafè amb el sucre restant i l'aigua, aboqueu-ho en un plat fondo i suqueu-hi els melindros.
Quan estiguin ben xops, escorreu-los presionant-los i col·loqueu-los per capes al motlle, intercalant-hi capes de la barreja de mascarpone.
Acabeu amb una capa de crema de mascarpone i, quan ho serviu, empolvoreu-ho amb el cacau per sobre.
Notes
Aquest tiramisú s'elabora sense ou perquè així s'allarga la seva conservació.
Comparteix aquesta recepta: