Congre a la marinera

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Enfarinar el congre i fregir-lo. Reservar.
Fregir lleugerament les gambes. Reservar.
Rentar els musclos i obrir-los al vapor.
Rentar varies vegades les xirles en aigua amb sal, per que deixin anar tota la sorra que puguin portar.Posar-les en una cassola amb un got d'aigua i una mica de sal fins que s'obrin.
Sofregir la ceba ratllada i quan comenci a rossejar, afegir la tomaca ratllada i dos alls trinxats molt petits.
Fer una picada amb els fruits secs i dos alls i el julivert.
En una cassola gran, tirar el sofregit i la picada, remenar bé. Posar els talls de congre , les gambes, els musclos i les xirles i un gotet del suc dels crustacis. Deixar coure 5 minuts.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se