Pomes merengades a la menta

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posar en una cassola les pomes, la pell i el suc de taronja i la mel. Afeixes la menta i reserva las primeres fulles per decorar.
Deixar que bulli a foc lent, tapat durant 15 minuts remenant de tant han tant asta que redueixi les pomes a puré. Retira la menta i bat el puré de pomes asta que quedi ben fi (es pot passar per la trituradora). Deixar refredar.
Bat les clares d'ou a punt de neu i afeixarem el puré de pomes.Repartiu amb copes petites. Decore amb les fulles de menta reservades. Serveix gelat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se