Magdalenes superfàcils

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Utensilis

Papers de magdalenes o motlles de silicona

Elaboració

Barrejarem tots els ingredients, primer els ous amb el sucre, desprès afegirem la mantega desfeta prèviament al microones, i per últim posarem la farina barrejada amb el llevat i tamitzada.
Quan tinguem una masa homogènea i amb els ingredients ben integrats es hora de posar la masa dins les càpsules de paper (nomès fins a la meitat ja que al forn pujaran).
Enfornem les nostres magdalenes uns 20 minuts a 200º amb el forn preescalfat.

30min

Notes

Si les vols aromatitzar una mica se li pot afegir a la masa una mica de ratlladura de llimona o taronja o tambè algun tipus d'aroma o concentrat....Imaginació al poder!!!


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se