Canelons de tonyina

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Coure les plaques de canelons, segons les instruccions de l'envàs.
En una paella, posar l'oli a escalfar. Afegir la ceba ben picada i fregir uns 5 minuts.
Retirar la paella del foc i afegir les 2 cullerades de tomàquet fregit, la tonyina escorreguda i esmicolada i els ous durs picats. Barrejar bé i rectificar de sal, si cal. Farcir els canelons amb la pasta resultant.
Fer la salsa bexamel i un cop feta afegir les 3 ó 4 cullerades de tomàquet fregit, perque quedi de color rosat.
Cobrir els canelons amb la bexamel, posar una capa fina de formatge ratllat i unes puntes de mantega i gratinar.

1h 30min

Notes

Queda molt bé servir en cassoletes individuals, ja que d'altra manera al passar els canelons de la safata del forn als plats és molt fàcil que es trenqui algun i que el gratinat no quedi tan maco.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se