Cassola de pollastre i carxofes amb arròs caldós i vi blanc

Categoria:
Típica de: Espanya → Cataluna-La Llagosta
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Fregiu amb un xic d’oli el pollastre tallat a trossos i salat.
A part, coeu el pebrot i reserveu-lo.
En una cassola de fang amb oli, sofregiu la ceba a foc lent.
Afegiu a la cassola les carxofes tallades a quarts i la fulla de llorer.
Tot seguit, aboqueu-hi el brou, el pollastre, els pèsols i les faves.
Piqueu en el morter el fetge cuit, l’all, el julivert, el safrà i la carn de la nyora, i ho barregeu
tot amb el vi.
Incorporeu la picada a la cassola juntament amb el pebrot.
Finalment, hi afegireu l’arròs i el deixareu coure uns 20 minuts.
Serviu el plat al moment, ben caldós.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se