Arròs amb col i bacallà
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de bacallà
- 300 g de col
- 400 g d’arròs
- 4 grans d’all
- 1 ceba
- 2 carxofes
- 100 g de pèsols
- 2 tomàquets
- Oli, pebre vermell, safrà i sal
4 racions
Elaboració
Rostiu el bacallà a mig foc, traieu-ne la pell i les espines i esmicoleu-lo.
En una cassola de terra, sofregiu la ceba; quan la ceba sigui cuita, afegiu-hi el pebre
vermell i el tomàquet ratllat.
Un cop fet el sofregit, afegiu-hi les carxofes tallades a quarts, sense les
fulles més dures, i l’arròs.
Remeneu-ho una estona, aboqueu-hi 1/2 l d’aigua bullent, el bacallà i els pèsols, i aromatitzeu-ho amb el safrà.
Deixeu-ho coure 18 minuts, i, un cop apagat el foc, que reposi 5 minuts
més.
45min
Etiquetes: Arros Bacalla Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1977 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.