Llagostins amb "gabardina" de pollastre i salsa de soja

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Agafem els llagostins, els treiem el cap, pelem i reservem. En un morter piquem l'all amb el julivert fins obtenir una pasta. Salpebren els filets de pit de pollastre i hi posem una mica de la pasta d'all i julivert. Agafem un llagostí i l'emboliquem amb el filet de pit de pollastre, deixant la part exterior la que hi hem posat la pasta d'all i julivert i hi posem un escuradents perquè no se'ns obri. En una safata amb una mica d'oli hi posarem els llagostins i enfornarem uns 12-15 minuts a 180-200º procurant que se'ns enrosseixin però que no se'ns cremin. Un cop llestos treurem els escuradents i els servirem acompanyats d'una mica de salsa de soja.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se