Llagostins amb "gabardina" de pollastre i salsa de soja
Ingredients
- 6 llagostins
- 1 pit de pollastre gros filetejat
- 3 grans d'all
- Julivert
- Nou moscada
- Sal
- Pebre
- Salsa de soja
Elaboració
Agafem els llagostins, els treiem el cap, pelem i reservem. En un morter piquem l'all amb el julivert fins obtenir una pasta. Salpebren els filets de pit de pollastre i hi posem una mica de la pasta d'all i julivert. Agafem un llagostí i l'emboliquem amb el filet de pit de pollastre, deixant la part exterior la que hi hem posat la pasta d'all i julivert i hi posem un escuradents perquè no se'ns obri. En una safata amb una mica d'oli hi posarem els llagostins i enfornarem uns 12-15 minuts a 180-200º procurant que se'ns enrosseixin però que no se'ns cremin. Un cop llestos treurem els escuradents i els servirem acompanyats d'una mica de salsa de soja.
Comparteix aquesta recepta: