Crema de carbassó
Categoria:
Dificultat: Facil
Ingredients
- 1 kg de Carbassó
- 3 ó 4 Tranchetes
- 1 patata gran
- 1 ceba
- Sal
- 1 litre i quart d'aigua
- Oli
Utensilis
Un cassó gros,un turmix, un colador i una cullera de fusta per remenar.
Elaboració
Pelem el carbassó i el fem a daus, després pelem la ceba i la tallem en juliana, també pelem la patata i la fem a daus.Posem el cassó al foc amb una mica d´oli i sofregim tota aquesta verdura que hem preparat.Salem al gust . Quan agafi color , afegim un litre d´aigua i reservem la resta per si durant la cocció la necessitem. Bullim fins que la verdura es posi tova, mes o menys uns deu a dotze minuts. Apartem del foc i afegim el formatge. Passem pel turmix i per un colador i deixem refredar. Estarà a punt de menjar.
Comparteix aquesta recepta: