Crema de carbassó

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un cassó gros,un turmix, un colador i una cullera de fusta per remenar.

Elaboració

Pelem el carbassó i el fem a daus, després pelem la ceba i la tallem en juliana, també pelem la patata i la fem a daus.Posem el cassó al foc amb una mica d´oli i sofregim tota aquesta verdura que hem preparat.Salem al gust . Quan agafi color , afegim un litre d´aigua i reservem la resta per si durant la cocció la necessitem. Bullim fins que la verdura es posi tova, mes o menys uns deu a dotze minuts. Apartem del foc i afegim el formatge. Passem pel turmix i per un colador i deixem refredar. Estarà a punt de menjar.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se