Rotllets d'albergínia farcits de ricota i menta

Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

tallar l'albergínia a llesques d’ un gruix de 4 mm. aproximadament en la direcció de la llargada,
es possen a rostir uns minuts a la placa del forn per cada costat.
Per fer el farcit, piqueu finament les fulles de menta i barrejeu amb el formatge ricotta, ( pot ser mato) ratllar una mica de nou moscada, sal i pebre, relleneu i feu petits rotllos sobre una safata de forn,
ruixar amb oli d’oliva i campari (opcional) ,coure al forn durant 10 minuts a 180 º C, aferir un grapat de festucs

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se