Pesto de pèsols

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Desgranar els pèsols
Escalfar l'aigua amb sal per bullir pasta
En aquesta mateixa aigua coure els pèsols al dente, retirar amb la escumadora i refredar amb un raig d'aigua freda i escórrer.
Triturar fins a obtenir una pasta amb consistència de PESTO : els pèsols, el julivert, el coriandre, els pinyons, el formatge parmesà, l'oli i el suc de llimona, salpebrar al gust.
I ja teniu la salsa acabada per donar-li l'ús que us sembli

15min

Notes

A la nevera es pot conservar durant bastants dies, posant una capa d'oli per sobre


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se