Calamars farcits

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netegeu els calamars. Piqueu les potes i les ales ben petit i barregeu-los amb la carn picada,els ous un gra d'all i la mitat del julivert, sal i pebre.
Ompliu els calamars amb aquesta preparació i tanqueu-los amb un escuradents.
En una cassola amb oli d'oliva,sofregiu els calamars amb la ceba trinxada.
Quant siguin ben cuits, afegiu-hi el tomàquet ratllat amb els alls ben picats i una mica d'aigua. Deixeu-ho coure a foc suau i tapat.
Mentrestant, feu una picada amb les ametlles i la xocolata i tireu-la a la cassola abans que els calamars s'acabin de coure. Deixeu reposar abans de servir-ho.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se