Espinacs amb cansalada

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Una olla grossa, una cullera de fusta, una escorredora i una paella.

Elaboració

Primer de tot bullim els espinacs amb aigua i sal i un cop bullits els retirem del foc i els escorrem i reservem de moment. Posem una paella al foc amb oli a calen-tar. Mentrestant , tallem les dues xulles a daus petits. Un cop ben calent l´oli de la paella i tirem els daus de cansalada i donem unes voltes. Seguidament i afegim els espinacs i donem unes voltes , salem al gust i donem unes voltes mes i servim ben calent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se