Crema de bolets amb alfàbrega

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Poseu els bolets picats a coure amb el brou fins que siguin tendres. A continuació, escalfeu oli en una paella, talleu la ceba petita i sofregiu-la fins que comenci a agafar color. Afegiu-hi la farina i aneu remenant sense parar (millor amb una cullera de fusta).
Quant estigui daurat lleugerament, afegiu el brou i els bolets, barregeu-ho tot bé i afegiu-hi la llet evaporada. Deixeu coure 20 minuts tot junt a foc suau, remenant de tant en tant perquè no s'enganxi.
Retireu-ho del foc i deixe-ho refredar una mica. Després, tritureu-ho tot amb la batadora fins que n'obtingueu una crema. Condimenteu-la amb sal, pebre i nou moscada.
Serviu la crema ben calenta amb unes fulles d'alfàbrega.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se