Crema de bolets amb alfàbrega
Categoria:
Tipus de plat: Crema
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 gr. de bolets variats
- 1 ceba gran
- 1 pot de llet evaporada
- 1/2 litre de brou
- 2 cullerades soperes de farina
- Alfàbrega
- Nou moscada
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- Sal
- Pebre
Elaboració
Poseu els bolets picats a coure amb el brou fins que siguin tendres. A continuació, escalfeu oli en una paella, talleu la ceba petita i sofregiu-la fins que comenci a agafar color. Afegiu-hi la farina i aneu remenant sense parar (millor amb una cullera de fusta).
Quant estigui daurat lleugerament, afegiu el brou i els bolets, barregeu-ho tot bé i afegiu-hi la llet evaporada. Deixeu coure 20 minuts tot junt a foc suau, remenant de tant en tant perquè no s'enganxi.
Retireu-ho del foc i deixe-ho refredar una mica. Després, tritureu-ho tot amb la batadora fins que n'obtingueu una crema. Condimenteu-la amb sal, pebre i nou moscada.
Serviu la crema ben calenta amb unes fulles d'alfàbrega.
Comparteix aquesta recepta: