Llangostins rostits amb anous

Categoria:
Típica de: Delta de l'Ebre
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

En una platera poseu els llagostins i els macereu amb el suc de la llima
i el got de conyac. Pasada una 1/2 hora, els rostiu, procuran que no es
torrin massa, prepareu una picada amb els anous, els alls, el pebre picant
en pols, l'oli d'oliva i la sal.
Ha de quedar una salsa molt fina. Afegiu el suquet amb el que heu macerat
els llagostins i aneu-ho remenant per lligar tots els ingredients.
Poseu els llagostins en una plátera i els aboqueu per damunt la picada
Teniu en conte que han de quedar ben coberts

Notes

Els podeu acompanyar amb rodanxes de pa torrat amb melmelada d'alberginia


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se