Tatin de pebrots i tonyina

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una safata que pugui anar al forn hi posarem 4 cullerades de mantega, els pebrots tallats com vulguem i la tonyina trossejada.
Ho cobrirem tot amb la pasta de full com una tatin.
Punxarem la pasta unes quantes vegades perquè no bufi i la tindrem al forn, que haurem escalfat abans, uns 15/20 minuts a 220º (cal vigilar segons sigui el forn).
Quan surti li donarem el tomb i ja tindrem la tatin.

25min

Notes

Aquesta tatin entra molt bé amb una cervesa ben fresqueta per a sopar.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se