Sorbet d'alvocat amb carpaccio de tomàquet groc

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: França
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primerament per elaborar el sorbet, es pelen i es piquen les escalunyes. Llavors es marinen durant 2 hores en un recipient amb 20cl (hem de reservar 5cl per després elaborar el carpaccio) de vinagre. Després hem de tallar els tomàquets pelats i sense llavors en trossos molt petits. Fet això es col·loca en un bol amb els alvocats pelats, les escalunyes marinades, 3 o 4 cullerades d'oli,sal, pebre i una mica de tabasco. Finalment ho tritures en una turbina durant 30min.
Per elaborar el carpaccio de tomàquet, cal rentar i tallar els tomàquets grocs restants, s'han de tallaren capes de 3 o 4mm.
Llavors els repartim de manera agradable a la safata, sense que es tapin un als altres. En un bol apart barregem l'oli restant del sorbet, el vinagre, sal i pebre. Llavors ja podem esbandir la vinagreta per sobre els tomàquets. Seguidament piquem el julivert i el repartim per sobre els tomàquets.
I ja per servir, i afegim el sorbet en boles sobre del carpaccio.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se