Triplet de truitetes
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 ous
- patates
- ceba
- bacon
- oli, sal
- julivert
3 racions
Utensilis
- motllo de silicona de 6 flamets individuals
Elaboració
S'encen el forn per tenir-lo una mica calent.
Es fregeixen per separat les patates tallades a daus, la ceba tallada petita, i el bacon a tires tot amb una mica de sal (i s'hi agrada pebre o d'altres espècies).
Per altra banda, es baten 6 ous en una font, i s'hi afegeix una mica de llet, una mica de sal.
En un motllo de silicona de flamets individuals, s'hi reparteixen els ous batuts. Seguidament s'hi repartexen en dos d'aquests les patates, en dos altres la ceba i en els altres dos el bacon. Al bacon se li pot afegir una mica de julivert. Es remena el motlle una mica doncs quedi barrejat tot bé amb l'ou batut.
Es posa al forn a coures al bany maria (el motlle de silicona a dins d'una cassola que pugui anar al forn, o una safata fonda,... amb aigua a dins).
En 15 o 20 minuts ja estarà cuit, tenint el forn a 150º. De totes maneres es va comprobant no es passi de cocció punxant amb un escuradents.
1h
Notes
Es pot acompanyar amb un bon cava
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1521 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.