Triplet de truitetes

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 ous
  • patates
  • ceba
  • bacon
  • oli, sal
  • julivert

3 racions

Utensilis

- motllo de silicona de 6 flamets individuals

Elaboració

S'encen el forn per tenir-lo una mica calent.
Es fregeixen per separat les patates tallades a daus, la ceba tallada petita, i el bacon a tires tot amb una mica de sal (i s'hi agrada pebre o d'altres espècies).
Per altra banda, es baten 6 ous en una font, i s'hi afegeix una mica de llet, una mica de sal.
En un motllo de silicona de flamets individuals, s'hi reparteixen els ous batuts. Seguidament s'hi repartexen en dos d'aquests les patates, en dos altres la ceba i en els altres dos el bacon. Al bacon se li pot afegir una mica de julivert. Es remena el motlle una mica doncs quedi barrejat tot bé amb l'ou batut.
Es posa al forn a coures al bany maria (el motlle de silicona a dins d'una cassola que pugui anar al forn, o una safata fonda,... amb aigua a dins).
En 15 o 20 minuts ja estarà cuit, tenint el forn a 150º. De totes maneres es va comprobant no es passi de cocció punxant amb un escuradents.

1h

Notes

Es pot acompanyar amb un bon cava


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1521 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: