Musaka de carn d'olla
per donar una alternativa a la carn d'olla
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Carn d'olla (inclou tot el que hi hagueu posat per fer-la: patates, pastanagues, col, porro, ceba, ossos corb, pollastre, butifarra, costella porc, xai,...)
- alls
- 1 albergínia gran
- Anou moscada
- formatge ratllat
- oli d'oliva, sal
4 racions
Elaboració
Tot el que sigui de carn d'olla, dessossat,i ben trinxat menudet (que no quedi puré) es posa en un paella on prèviament hi haurem trinxat 3 o 4 alls. Ho sofregirem tot que agafi gust. S'hi tira una mica de sal i l'anou moscada ratllada. Es corregeix segons agradi més o menys picant i salat.
Es talla l'albergínia pel llarg i es couen les làmines resultants a la planxa prèviament salpebrades.
En una safata d'anar al forn, es disposa una capa d'albergína a la base i seguidament es va omplint del trinxat de la carn d'olla. Es diposa una segona capa d'albergínia per sobre. Es poden posar tantes capes com albergínia es tingui, jo n'he tingut prou amb dues capes. Per sobre, s'hi tira formatge ratllat i a gratinar.
Bon profit!
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2370 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.