Musaka de carn d'olla

per donar una alternativa a la carn d'olla

Ingredients

  • Carn d'olla (inclou tot el que hi hagueu posat per fer-la: patates, pastanagues, col, porro, ceba, ossos corb, pollastre, butifarra, costella porc, xai,...)
  • alls
  • 1 albergínia gran
  • Anou moscada
  • formatge ratllat
  • oli d'oliva, sal

4 racions

Elaboració

Tot el que sigui de carn d'olla, dessossat,i ben trinxat menudet (que no quedi puré) es posa en un paella on prèviament hi haurem trinxat 3 o 4 alls. Ho sofregirem tot que agafi gust. S'hi tira una mica de sal i l'anou moscada ratllada. Es corregeix segons agradi més o menys picant i salat.
Es talla l'albergínia pel llarg i es couen les làmines resultants a la planxa prèviament salpebrades.
En una safata d'anar al forn, es disposa una capa d'albergína a la base i seguidament es va omplint del trinxat de la carn d'olla. Es diposa una segona capa d'albergínia per sobre. Es poden posar tantes capes com albergínia es tingui, jo n'he tingut prou amb dues capes. Per sobre, s'hi tira formatge ratllat i a gratinar.
Bon profit!

35min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2505 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: