Pasta de full farçida de carn i fruits secs

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Massa fresca de pasta de full (la trobareu al supermercat)
  • 250 grms. de carn de llonganisa (sense budell)
  • 2 ous
  • 1 ceba mitjana
  • 8 prunes seques sense pinyol
  • 20 grms.d'anous pelades
  • 20 grms de pinyons
  • Sal
  • Oli d'oliva

6 racions

Elaboració

Posar a la cassola oli quant estigui calent i posem la ceba, tallada fina, deixem que dauri i afegim la carn, tapem i deixem 10 minuts, destapem i deixem 5 minuts mes.
Retirem del foc i afegim les prunes tallades, els fruits secs i un ou batut, remenem i tornem a posar al foc, molt suau fins que quedi una pasta cremosa.
Deixem refredar.
Extenem la pasta de full, amb un vas fem redones i les farçim.
Amb una forquilla tanquem.
Els pintem amb ou batut i enfornem, fins que estiguin daurats.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3166 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: