Pasta de full farçida de carn i fruits secs
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Crestes
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Massa fresca de pasta de full (la trobareu al supermercat)
- 250 grms. de carn de llonganisa (sense budell)
- 2 ous
- 1 ceba mitjana
- 8 prunes seques sense pinyol
- 20 grms.d'anous pelades
- 20 grms de pinyons
- Sal
- Oli d'oliva
6 racions
Elaboració
Posar a la cassola oli quant estigui calent i posem la ceba, tallada fina, deixem que dauri i afegim la carn, tapem i deixem 10 minuts, destapem i deixem 5 minuts mes.
Retirem del foc i afegim les prunes tallades, els fruits secs i un ou batut, remenem i tornem a posar al foc, molt suau fins que quedi una pasta cremosa.
Deixem refredar.
Extenem la pasta de full, amb un vas fem redones i les farçim.
Amb una forquilla tanquem.
Els pintem amb ou batut i enfornem, fins que estiguin daurats.
40min
Etiquetes: Pasta de full de carn i fruits secs Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3166 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.