Risotto de xampinyons

Ingredients

  • 2 gots d'arròs blanc
  • 1 l. de caldo de verdures
  • xampinyons
  • ceba
  • alls
  • vi blanc
  • formatge ratllat
  • ceps en pols
  • sal i oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Es sofregeixeix la ceba tallada ,els alls tallats, una mica d'oli i sal i una mica de vi blanc. Quan la ceba estigui gairebé feta, si afegeixen els xampinyons tallats menudets i es deixen coure poca estona, doncs no els costa gaire. Si tira uns quants polsims de ceps mòlts que donen molt gust, i l'arròs per tal que vagi agafant una mica de gust del sofregit.
Si tiren 4 cullers del caldo que prèviament haurà bullit i es deixa coure l'arròs vigilant que no s'agafi ni que li falti aigua.
Ben bé ha de passar uns 20 minuts abans l'arròs no estigui cuit.
Una vegada cuit, si tira el formatge ratllat per damunt i es barreja esperant que es fongui. (Si es té formatge parmesà ratllat és millor però no en tenia)
Bon profit!

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5641 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: